Implementering av Vettigo

Er du en dyreklinikkeeier som har bestemt deg for å bruke Vettigo i din klinikk, men er i tvil om prosessen og fremgangsmåten? På denne siden finner du svar om implementering av Vettigo fra A-Å.

Jeg vil gjerne bruke Vettigo. Hva gjør jeg?

Du starter med å kontakte oss!

Ingen klinikker er helt like. Derfor er oppstarten i Vettigo alltid individuell.

Det er tross alt stor forskjell på om du er en nystartet klinikk som trenger sitt første IT-system, eller om du er en etablert klinikk som skal bytte systemer og få flyttet data med seg.

La oss sammen finne ut hva som er den beste måten for akkurat din klinikk.


 

Vi skreddersyr implementeringen

Uansett om du er veletablert eller nettopp har startet, skreddersyr vi implementeringen av Vettigo slik at den passer deg og din hverdag best mulig. Vi vet at endring av systemer kan virke overveldende, men vi har hjulpet mer enn halvparten av dyreklinikkene i Danmark og et stigende antall dyreklinikker i Norge trygt gjennom prosessen og vil også gjerne hjelpe deg.

Det betyr at oppstartsprosessen planlegges etter dine behov. Du kan være selvkjørende, eller så kan du kontakte oss, så får du hjelp helt til du føler deg komfortabel nok i det.


 

Så enkelt er det

For nystartede dyreklinikker er det en relativt kort prosess å komme i gang med Vettigo, da det ikke er eksisterende data som skal overføres til det nye systemet. Vi klargjør klinikken for deg, og da må du passe inn, f.eks. lage priser, definere farger for kalenderavtaler, hvilke påminnelser du vil sende osv.

Vi har sett klinikker få Vettigo på fredag og være klare for de første kundene mandag morgen.

For etablerte dyreklinikker er prosessen som regel noe lengre, fordi data i utgangspunktet skal overføres fra dagens IT-system. Før data overføres må du ha laget ditt klinikkoppsett og dette betyr som regel også at du med fordel kan rydde opp i f.eks. priser og purrestruktur.

Det hele skjer i tett samarbeid med oss.

Du starter med å se på kalenderen og finne ut når det vil være ideelt for deg å begynne med Vettigo. Husk å ta hensyn til at noen må rekke å sette opp klinikken før du starter.

Det er vanligvis en fordel med en fast person på klinikken som er kontaktperson og har oversikten. Dette betyr ikke at personen må gjøre alt selv. Men det letter både prosessen og kommunikasjonen underveis. Som rettesnor pleier vi å si at det krever en ukes arbeid, så er Vettigo satt opp og klar til bruk når man er en større klinikk. De fleste fordeler arbeidet over en måned, fordi det er lettere når man deler opp oppgaven i mindre biter og samtidig skal passe en klinikk. Vi hjelper deg selvsagt gjerne med å kutte oppgaven i mindre biter.

Opplæring i daglig bruk er naturligvis også inkludert. Den kan enten fås på nett eller ved at vi sender en ansatt ut til deg. Vi gjør det som det passer deg best.

Vil du høre mer om Vettigo?