Hvem er vi?

Bak Vettigo står et team av dedikerte mennesker med ett felles mål: å skape det absolutt beste veterinærsystemet på markedet.

Bak Vettigo

Vettigo er et IT-system for både små og store dyreklinikker. Vettigo er utviklet og eid av MIBIT ApS, som ble grunnlagt i 2005 av Michael Bruus. MIBIT ApS utviklet programvarer for ulike bransjer i helsesektoren.

I 2014 ble vi kontaktet av en liten gruppe veterinærer som spurte om vi ikke kunne utvikle et lettlært og intuitivt system for veterinærklinikker.

Vi falt for utfordringen og har vært så vellykket med Vettigo at det i dag er det vi konsentrerer oss fullt ut om.

Vårt fokus er å utvikle og drive et IT-system som gjør brukerne fornøyde og gir valuta for pengene.

Vettigo-teamet

En av våre viktigste kjerneverdier er å gi den beste støtten i bransjen. Det ligger i vårt DNA å tilby rask og tilgjengelig support med personlige rådgivere som kjenner din klinikk, slik at du kan få riktig hjelp. Når du trenger det.

Det er en så avgjørende prioritering for oss at vi faktisk har en statistikk for telefonstøtten vår der 97 % av alle supportanrop besvares innen 20 sekunder.

Det kan gjøres fordi vi er et lite team som sitter fysisk sammen: Vi sparrer med hverandre, støtter hverandre og bruker våre ulike styrker til din fordel.

Teamet vårt jobber tett sammen for å sikre den beste opplevelsen av både Vettigo og støtten til deg og din klinikk. Hos oss møter du støttepersonell i øyehøyde som snakker norsk - ingen rare EDB-begreper og fagterminologier. Vi er mennesker som hjelper mennesker med å hjelpe dyr.

Har du spørsmål til oss?