Enkelt - effektivt - online

Når du velger Vettigo til din klinikk, får du alt du forventer av et IT-system - og mer. Vettigo gjør det lettere å være veterinær og dyrepleier - både på klinikken og på farten.

Økt effektivitet

Jo flere knapper og funksjoner det er på en side, jo lengre tid tar det å navigere rundt og få oversikt. Mange studier viser at det svekker brukeropplevelsen.

Derfor ble Vettigo skapt med fokus på enkelhet. Det skal være raskt å lære og enkelt å bruke.

Lavere kostnader

Vedlikehold og oppdateringer av gamle IT-systemer kan være en kostbar affære, og ofte bruker de mer energi enn nyere programvarer. Du unngår slike driftskostnader med Vettigo. Prisen tilpasses hver enkelt klinikk basert på antall brukere. Dette gjør totalprisen overkommelig for deg.

Beste supporten i bransjen

Med Vettigo får du den beste supporten i bransjen. 97 % av alle oppkall besvares innen 20 sekunder. Alle supportere snakker norsk og supporten er inkludert i prisen - uansett hvor ofte du bruker den.
Børsen
GAZELLE 2023
Børsen
GAZELLE 2017
Digital
GAZELLE 2017
Børsen
GAZELLE 2012

Lær deg Vettigos funksjoner

Vettigo er det foretrukne IT-systemet til mange norske veterinærer fordi det er raskt å lære og enkelt å betjene, samtidig som det inneholder alle funksjonene som skal brukes i klinikkens hverdag. Samtidig kan Vettigo brukes på alle typer enheter som er koblet til internett - slik at du enkelt og raskt kan håndtere fakturering, journalføring mm. - både på klinikken og på hjemmebesøk.

Derfor skal du velge Vettigo til din klinikk

Prøv Vettigo: få tilgang her  

Integrasjonsmuligheter

For å kunne yte best mulig service, pleie og behandling krever det et IT-system som er raskt, oppdatert og som kommuniserer enkelt med andre systemer. Det får du med Vettigo, som dekker dine behov for integrasjoner for alt fra nyhetsbrev og arbeids- og tidsplanlegging til økonomi- og innkassoløsninger og laboratoriebestillinger.
Integrer Vettigo med for eksempel:

Prøv Vettigo allerede i dag

Vettigo er et system som er raskt og enkelt å betjene og inkluderer alle funksjonene du trenger i din veterinærpraksis. Men ikke bare ta vårt (og andre dyreklinikkers) ord for det - prøv det selv i dag med en gratis demo-tilgang.